Gratis salgsvurdering – Når gode råd ikke behøver at være dyre

Går du med tanker om at sælge?

Når du skal sælge din bolig, er det helt afgørende med en grundig og realistisk salgsvurdering, da denne er helt afgørende for dine muligheder for køb af ny bolig. Hvor meget din nuværende bolig er værd, er bestemmende for hvor meget du kan købe for, når du skal have ny bolig, så lad os komme forbi til en snak og et kig på din ejendom, så ved du bagefter hvad du har at gøre godt med efter et salg.

Salgsvurdering fra en kompetent ejendomsmægler

For at få den mest præcise salgsvurdering, er det nødvendigt at vælge en kompetent ejendomsmægler, der har erfaring med ejendomshandel. Hos 123hjem har vi tilsammen mere end 25 års erfaring med bolighandel og har igennem tiden solgt boliger overalt i Københavcn og Hovedstandsområdet. Vi både bor og arbejder i byen, og har derfor et stort lokalkendskab til de forskellige bydele som fx Christianshavn, Islands Brygge, Vesterbro, Østerbro og Brønshøj.

Hvad bliver der kigget på i en salgsvurdering

Der er mange faktorer, der spiller ind i prissætningen af en ejendom. Ejendommens beliggenhed og stand er de mest tungtvejende elementer, og det kræøver en grundig gennemgang af ejendommen, samt et godt kendskab til omgivelserne fra ejendomsmægleren. En salgsvurdering er en helhedsvurdering af boligen som leder frem til den rette udbudspris for ejendommen. Vores primære mål er at sikre dig det bedst mulige salg og den størst mulige gevinst så du kan komme godt videre.

Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering i dag

Et hvert boligsalg starter med en uforpligtende salgsvurdering. Vi kommer gerne ud og kigger på ejendommen og tager en grundig snak omkring forløbet ved salg af en ejendom Vi lægger stor vægt på, at være velforberedte, så vi allerede på første møde kan tage en dialog omkring ejendommens forventede pris. Ønsker du at læse, hvad vores tidligere kunder siger om os, kan du læse vores mange positive anmelder på Trustpilot.  

Er du interesseret i en gratis og uforpligtende salgsvurdering? Så tøv endelig ikke med at kontakte 123hjem på enten telefon, mail eller via kontaktformularen på vores hjemmeside. Vi ser frem til at vurdere din bolig, så du kan få den bedst mulige idé om, hvad den er værd, og hvor meget du derfor har at rykke med, når du skal investere i ny bolig.

Posted in Blog, Salgsvurdering
Top