Hvad er køberrådgivning? Og hvorfor skal man investere i det?

Den største investering i dit liv

At købe bolig er for de fleste mennesker den største investering i deres liv. Det er derfor vigtigt at have en professionel køberrådgiver med på råd – også selvom det er anden, tredje eller måske tiende gang man skal investere. Køberrådgivning henvender sig ikke kun til førstegangskøbere, men til alle der ønsker professionel opbakning, når de skal købe bolig.

En køberrådgiver, der er på din side

Køberrådgivning guider dig sikkert igennem købsprocessen, lige fra det indledende pristjek, til du står med nøglen til dit nye hjem i hånden. Hos 123hjem tilbyder vi professionel køberrådgivning i hele landet og vi står klar til at være din pålidelige partner, når du skal guides sikkert gennem købsprocessens mange trin. Med en professionel køberrådgiver på din side er du sikret et trygt forløb gennem hele processen. Ejendomsmægleren der sælger ejendommen er sælgers mand og det er derfor vigtigt at have en fagmand på din side, der kender til forløbet og giver dig sikkerhed for, at enhver sten bliver vendt i gennemgangen af ejendommen og de tilhørende dokumenter.

Ekspert med stort kendskab til bolighandel

Købsprocessen kan være lang og snørklet, særligt på grund af det omfattende juridiske papirarbejde, der knytter sig til handlen. Vi har mange hundrede bolighandler bag os og kender derfor alle faldgruber i forløbet. VI sørger for, at du slipper for bekymringer herom, du kan trygt overlade ansvaret til os. Hos 123hjem arbejder vi, Kim Hinz-Berg og Rasmus Jensen, på at gøre købsprocessen så behagelig og simpel som overhovedet muligt. Med over 25 år i branchen kan vi tilsammen tilbyde udtømmende ekspertviden om bolighandel som kommer dig til gode når vi håndterer købet for dig.

Fordelene ved en samlet køberrådgivningspakke   

Det vi tilbyder vores kunder er en samlet køberrådgivningspakke, der dækker køberen ind på alle punkter i handlen. Pakken indeholder alt fra indledende pristjek af ejendommen, hvor vi på baggrund af vores store erfaring sikrer os, at du betaler den rigtige pris, til gennemgang af købsaftale og alle tilhørende dokumenter. Vi sikrer dig, at du ikke skriver under på eller køber noget du ikke er vidende om. Vi følger handlen helt til dørs og sørger for tinglysning af skøde, udarbejdelse af refusionsopgørelse mv. Udover vores faglige ekspertise prioriterer vi også personlig service, hvor der er plads til at stille spørgsmål og undre sig. Tryghed og afklaring er alfa og omega, når det handler om noget så stort som at investere i en bolig.   

Kontakt 123hjem for køberrådgivning i København og omegn

Er du stadig i tvivl om, hvorfor det er en god idé at investere i køberrådgivning, er du velkommen til at læse de mange positive anmeldelser vi har modtaget fra de kunder vi har hjulpet. Vi hjælper også meget gerne dig, så kontakt 123hjem i dag, så vi i fællesskab kan få dine boligdrømme til at gå i opfyldelse.    

Posted in Blog, Bolighandel, Køberrådgivning
Top