Køberkartotek

Hos 123hjem.dk kan du blive skrevet op i vores aktive køberkartoteket, det sikrer dig en førsteplads til vores nye boliger. Som et fast led i vores effektive og gennemprøvede salgsmetode, tilbydes vores boligemner altid købere i vores køberkartotek inden de bliver annonceret, dette sikrer at du som køber kan sikre dig en førsteplads i boligkøen.

Deres henvendelse er modtaget og gemt i vores kartotek
Bestil gratis vurdering af nuværende bolig

Andre fordele ved et aktivt køberkartotek

Med de nye energimærkeregler er fordelen ved at være i køberkartotek endnu større. Ejendomsmæglere må nemlig ikke annoncere med boliger, der ikke har energimærke - men - vi må gerne sende salgsopstillinger til interesserede købere i vores køberkartotek, hvilket vi naturligvis benytter os af.

Sådan for du mest ud af køberkartoteket

For at udnytte fordelene ved vores køberkartotek bedst muligt er der især to forhold det er vigtigt at fokusere på som boligkøber. Det vigtigste punkt er naturligvis, at definere de krav du har til din kommende bolig så vi kan sende dig boligemner som er relevante for din søgning. Næste punkt, som vores erfaring viser mange købere negligerer, er bankgodkendelse. Der er tit store forskelle mellem hvad man som køber selv synes man har råd til og hvad banken mener man har råd til, så for at være i stand til at slå til når det rigtige tilbud melder sig, er det yderst vigtigt at man involverer sin bank og får regnet på ens muligheder i forbindelse med boligkøb.

Top