Lad os hjælpe dig med dit køb

Når du skal købe bolig er det vigtigt at have en kompetent partner på din side, der kan hjælpe dig igennem købet med både rådgivning og hjælp til det praktiske forløb.

V kan tilbyde at rådgive dig helt fra starten af forløbet, få afklaret ønsker og behov og kigge på jeres muligheder. Vi laver et pristjek på ejendomme du kigger på, vi kan deltage i fremvisninger*, bistå til prisforhandling* og rådgive igennem hele købsfasen. Når denne del af købet er på plads, er der en del praktisk, juridisk arbejde der skal laves. Dette kaldes med et fagudtryk for en berigtigelse af handlen.

Mange købere bruger advokater til at lave en berigtigelse, men som ejendomsmæglere har vi de samme forudsætninger for at yde juridisk bistand i forbindelse med købet. Men udover at vi har den juridiske indsigt, har vi også en stor og konstant opdateret viden om prisudviklingen på markedet som de færreste juridiske rådgivere besidder og vi tilbyder derfor, som en fast del af vores køberrådgivning, et pristjek af ejendommen som sikrer dig, at du betaler den rigtige pris for ejendommen.

Vores standard køberrådgivningspakke indeholder:

• pristjek af ejendommen – vi undersøger om prisen er rigtig
• gennemgang af købsaftale og tilhørende dokumenter
• personligt møde for gennemgang af handlens dokumenter
• kommunikation med ejendomsmægler og banken gennem hele forløbet
• kontrol af skøde samt eventuel udarbejdelse og tinglysning heraf**
• kontrol eller udarbejdelse af refusionsopgørelse
• vi følger sagen helt til alle formalia er afsluttet

HELE PAKKEN KOSTER KUN KR. 5.995,00 INKL. MOMS

* Vi tilbyder desuden vores assistance til budgivning og forhandling, samt at deltage ved fremvisning af ejendommen for at give vores professionelle vurdering af ejendommen. Kontakt os for nærmere info herom.

**I tillæg til vores honorar kommer tinglysningsafgift til skøde.

Ring på 70 70 77 00 for en uforpligtende snak eller send os en mail ved at klikke HER

Top