Ejendomsmægler Amager

 

Du kan trygt vælge 123hjem som din foretrukne ejendomsmægler til dit boligsalg på Amager. Vi kender Amager særdeles godt og er qua vores gode kendskab til alle øens kvarterer det oplagte ejendomsmæglervalg, når du skal sælge din bolig på Amager.

I kraft af vores mangeårige erfaring som ejendomsmæglere på Amager, har vi et indgående kendskab til øens mange fortræffeligheder. Ligeledes er vi den helt rette ejendomsmægler til at sælge din bolig på Amager.

Hvorfor Amager?

Som ejendomsmæglere på Amager har vi de seneste år vidnet, hvordan øen har gennemgået en markant udvikling og er blevet et af Københavns populære områder – godt hjulpet på vej af Metroen og de mange nye kvarterer, der er skudt op i forbindelse hermed. Herunder Ørestaden samt området ved Amager Strandpark.

Ørestaden huser blandt andet Danmarks største shoppingcenter Fields samt de to bebyggelser VM Bjerget og 8tallet, som begge er tegnet af den danske stjernearkitekt Bjarne Ingels, der med sine innovative udformninger af boligerne og området har vundet den prestigefyldte pris for verdens bedste boligbyggeri af World Architecture Festival.

En anden stor attraktion på Amager er Amager Strandpark, der giver en masse liv til området og byder på et væld af aktiviteter – både kulturelle samt sportslige og musikalske. Herudover er der selvfølgelig også mulighed for at benytte stranden som almindelig strandgæst for dem, der bare elsker at ligge på stranden og nyde vejret, når den danske sommer viser sig fra sin bedste side.

Udover de mange nye kvarterer er der naturligvis også det oprindelige Amager, som er et mangfoldigt område, der indenfor et relativt lille område byder på både store andels- og ejerforeninger, haveforeninger og parcelhuskvarterer – alt sammen kun en et kvarter fra Rådhuspladsen. Det er ikke mindst disse områder, vi har fokus på som ejendomsmæglere. På Amager finder du naturligvis også Københavns Lufthavn og Øresundsbroen, som tilsammen bidrager til Københavns funktion som et kosmopolitisk knudepunkt, hvor Norden og resten af verden mødes.

123hjem – ejendomsmæglere på Amager

Kontakt os allerede i dag, hvis du har ønsker en gratis salgsvurdering fra en erfaren og serviceminded ejendomsmægler i forbindelse med salg af din bolig på Amager.

Hos 123hjem får du den fulde ejendomsmæglerpakke – blot til en væsentlig lavere pris end hos mange andre ejendomsmæglere på Amager og det øvrige København. Det betyder, at du med os som samarbejdspartner er sikret en professionel markedsføring på alle relevante søgedatabaser, fremvisning og åbent hus samt varetagelse af al nødvendig sagsbehandling og papirarbejde fra start til slut. Ikke mindst er du sikret en personlig kontakt igennem hele salgsforløbet.

123hjem er registrerede ejendomsmæglere, ansvarsforsikret og godkendt af Erhvervs- og Selskabsstyrelsen. Dermed er du garanteret en sikker handel, når du vælger os som din foretrukne ejendomsmægler til boligsalg på Amager.


GRATISVURDERING
Top