Ejendomsmægler Christianshavn

Vi kender Christianshavn særdeles godt og er qua vores gode kendskab til Christianshavn det oplagte ejendomsmæglervalg når du skal sælge din bolig.

Vores gode kendskab til området skyldes vores mangeårige erfaring med ejendomshandler på Christianshavn og vi har derfor et indgående kendskab til Christianshavn fortræffeligheder.

Disse ting gør selvfølgelig, at vi er de helt rette til at sælge din bolig på Christianshavn.

Hvorfor Christianshavn?

Christianshavn er et af Københavns ældste kvarterer og har beboere fra alle samfundslag hvilket giver bydelen sit særpræg og mangfoldighed. Christianshavn er kendt for det hyggeloge miljø omkring kanalerne hvor især de varme sommerdage nydes på de mange cafe’er eller med føderne ud over kajkanten hvor man kan nyde livet og livet på og omkrign kanalerne. Christianshavn huser også Christiania – kendt verden over og altid et besøg værd. Metroen ved Christianshavns Torv forbinder Christianshavn med resten af byen, bl.a. med kun 1 stop til Kgs. Nytorv.

Ud over bylivet er der naturligvis også mulighed for at nyde lidt fred og ro med en gåtur på Voldene eller læne sig tilbage og nyde byen fra vandsiden ved at tage en tur med kanalrundfarten.


GRATISVURDERING
Top