Ejendomsmægler Farum

Vi kender Farum særdeles godt og er qua vores gode kendskab til Farum det oplagte ejendomsmæglervalg når du skal sælge din bolig.

Indehaver af 123hjem.dk Kim Hinz-Berg er selv bosiddende i Farum og har derfor et særdeles godt kendskab til nærområdet. Så kommer det til legepladser, institutioner, indkøbsmuligheder samt viden om de forskellige villakvarterer har vi fingeren på pulsen.

Disse ting gør selvfølgelig, at vi er de helt rette til at sælge din bolig i Farum.

Hvorfor Farum?

Farum er af hovedstadsområdets mest attraktive byer og er beliggende i idylliske omgivelser i Nordsjælland med grønne områder, skove, Farum Sø og sågar badestrand ved Furesøen. Her er masser af moderne sportsfaciliteter, nyanlagt golfbane samt Farum Park, det store fodboldstadion hvor Superligaholdet til tider blander sig med de bedste i Danmark og byder på attraktiv topfodbold om søndagen.

Området byder på flere velrenommerede børneinstitutioner, flere skoler samt privatskoler, gymnasium mv.

Fra Farum er der kort afstand til København og beliggenheden er perfekt for dem der ønsker at arbejde i byen, men gerne vil nyde freden og det mere nære miljø i deres fritid.

Farum har endvidere masser af indkøbsmuligheder både dagligvarer samt specialbutikker i indkøbscenteret Farum Bytorv.

Af attraktive boligområder kan blandt anden nævnes det helt nye område ved det tidligere Farum Kasserne, et stort moderne boligområde med både lejligheder, enfamilieshuse og rækkehuse, i dejlige naturskønne områder og tæt ved Golfbanen.

Top