Ejendomsmægler Frederiksberg

Vi kender Frederiksberg særdeles godt og er qua vores gode kendskab til Frederiksberg det oplagte ejendomsmæglervalg når du skal sælge din bolig.

Indehaver af 123hjem.dk Kim Hinz-Berg har i flere år arbejdet som ejendomsmægler på Frederiksberg og har derfor et særdeles godt kendskab til nærområdet. Så kommer det til legepladser, institutioner, indkøbsmuligheder samt viden om de forskellige kvarterer har vi fingeren på pulsen.

Disse ting gør selvfølgelig, at vi er de helt rette til at sælge din bolig på Frederiksberg.

Hvorfor Frederiksberg?

Frederiksberg er et af de mest attraktive områder i hovedstaden, hvilket skyldes det høje offentlige serviceniveau, den lave skatteprocent samt de mange grønne oaser og den meget centrale beliggenhed. Her er et højt kulturudbud, uddannelsesinstitutioner samt masser af grønne oaser. Den flotte Frederiksberg Allé huser en lang række af hovedstadens attraktive teatere og hvor Frederiksberg Allé ender starter den flotte og velbesøgte Frederiksberg Have med kig til Zoologisk Have.

Området byder på flere velrenommerede børneinstitutioner, flere skoler samt privatskoler, gymnasium mv.

Fra Frederiksberg er der kort afstand til alt og afstanden er blevet kortere med den nye metro som forbinder Frederiksberg sammen med det øvrige København.

Frederiksberg har endvidere masser af indkøbsmuligheder til både dagligvarer samt specialbutikkerne på Værnedamsvej.

Top