Ejendomsmægler Islands Brygge

Vi kender Islands Brygge rigtig godt og er qua vores gode lokalkendskab til Islands Brygge det oplagte valg af ejendomsmægler når du skal sælge din bolig i København.

Vores gode kendskab til området skyldes vores flerårige arbejde i lokalområdet. Vi har samtidigt gennemført rigtig mange salg på Islands Brygge, primært ejerlejligheder og andelsboliger. Så når det kommer til lokalviden om områdets legepladser, institutioner, de gode cafeer, de grønne områder, havnebadet samt den generelle meget positive udvikling på Islands Brygge, så har vi fingeren på pulsen.

Disse ting, sammen med vort lave salær, gør selvfølgelig, at vi er de helt rette ejendomsmæglere til at sælge din bolig på Islands Brygge.

Hvorfor Islands Brygge?

Islands Brygge er blevet et af Københavns absolut mere attraktive områder og har en rigtig god blanding af nyere og ældre lejligheder samt et meget aktivt udeliv, specielt omkring det nye havnebad.

Desuden er Islands Brygge begunstiget af sin meget nære placering til både byen og store rekreative områder, herunder Amager Fælled.

Den veludbyggede offentlige trafik i form af både bus og Metro og den nære tilknytning til København gør, at Islands Brygge er nemt at komme både til og fra, hvilket til stadighed gør området mere og mere attraktivt.


GRATISVURDERING
Top