Ejendomsmæger i København NV – Nordvest

Vi kender Nordvest rigtig godt og er qua vores gode lokalkendskab til København NV det oplagte valg af ejendomsmægler når du skal sælge din bolig i Københavns Nordvest Kvarter.

Vores gode kendskab til området skyldes vores flerårige arbejde i lokalområdet. Vi har samtidigt gennemført rigtig mange salg i København NV, primært ejerlejligheder og andelsboliger. Så når det kommer til lokalviden om områdets legepladser, institutoner, de gode cafeer, de grønne områder samt den generelle dvikling i Nordvest, så har vi fingeren på pulsen.

Disse ting, sammen med vort lave salær, gør selvfølgelig, at vi er de helt rette til at sælge din bolig København NV.

Hvorfor København NV?

Københanv NV er et af Københavns mere attraktive områder og har en god blanding af nyere og ældre lejligheder, attraktivt villaområde omkring mosen samt et meget aktivt byliv med en højt multikulturelt indhold. I Nordvest finder du således masser af multikulturelle shoppingmuligheder, etniske caféer samt en god rigtig god beboermæssig sammensætning.

Desuden er Nordvest begunstiget af meget gode trafikale forhold og heraf følgende hurtig adgang til City, samt god adgang til hovedstadens motorvejsnettet.

Den veludbyggede offentlige trafik og den nære tilknytning til København gør at København NV er nemt at komme både til og fra, hvilket til stadighed gør området meget attraktivt.

Top