Ejendomsmægler København

Vi kender København særdeles godt og er qua vores gode lokale kendskab til København det oplagte valg af ejendomsmægler når du skal sælge din bolig i København, dette uanset om din bolig er en andelsbolig, ejerlejighed, rækkehus, villa eller lejlighed i en fredet ejendom.

Vores gode kendskab til lokalområdet skyldes både vores mangeårige arbejde i København samt det faktum, at vi gennem mange år har haft vores daglige gang i byen. Vi har samtidigt gennemført mange boligsalg i København. Så når det kommer til viden om legepladser, institutoner, de gode cafeer, de grønne områder samt den generelle udvikling i lokalområdet har vi fingeren på pulsen.

Disse ting gør selvfølgelig, at vi er de helt rette til at sælge din bolig i København.

Hvorfor København?

København er et af Hovedstadens mest attraktive områder og det skyldes ikke mindst den smukke arkitektur som ses i København K ligesom de mange fredede ejendomme bidraget positivt til området. Indre by har selvfølgelig også det mest attraktive shoppingområde på Strøget og i de omkringliggende stræder der også huser masser af muligheder for det aktive by- og cafeliv.

Desuden er København K. begunstiget af de mange historiske seværdiger som gør enhver tur gennem byen til en oplevelse og de gode trafikale forbindelser både med bus, tog, metro og vandbussen gør, at du hurtigt kan komme ind og ud af byen.

I København K. finder du samtidigt masser af rekreative områder ligefra Kongens Have med de ugentlige teaterforestillinger (i sommerhalvåret), den smukke H.C. Ørstedsparken. Der forefindes også masser af kulturelle indslag som Rundetårn, museer, Det Kongelige Teater og ikke mindst Nyhavn. Sids men ikke mindst kan også nævnes Københavns mange berømmede restauranter, hvoraf en til fler eer begunstiget med en eller flere stjerner i Guide Michelin.

Top