Ejendomsmægler Østerbro

Vi kender Østerbro særdeles godt og er qua vores gode kendskab til Østerbro det oplagte ejendomsmæglervalg når du skal sælge din bolig.

Vores gode kendskab til området skyldes bl.a. at flere af vores ansatte i en årrække har haft bopæl på Østerbro og derfor har et indgående kendskab til Østerbros mange fordele, indkøbsmulighederne, det store udvalg af kvalitetsbutikker, restauranterne og de mange hyggelige grønne arealer og parker.

Disse ting gør selvfølgelig, at vi er de helt rette til at sælge din bolig på Østerbro.

Hvorfor Østerbro?

Østerbro er et af de klassiske Københavnske Brokvarterer og har altid været et meget eftertragtet område for især de velstillede. Østerbro byder på mange tiltrækkende aktiviteter, et rigt kulturliv med bl.a. de mange spændende opsætninger på Østre Gasværk, landskampe og store koncerter i Parken og ikke mindst ”Byens hold” FCK.

Østerbro har altid været meget tiltrækkende for børnefamilier, har mange velrenommerede institutioner og skoler, privatskoler og huser også Københavns eneste gratis indendørs legeplads Remisen.

For både børnefamilier og alle andre med hang til udendørs aktiviteter er der på Østerbro rig mulighed for at nyde frisk luft. Det kunne være en rask løbetur om Søerne, eller bare en hyggelig gåtur samme sted og ned af Østerbrogade, en tur i Fælledparken der i disse år gennemgår en stor forskønnelse.

En anden fordel ved Østerbro er den nære afstand til midtbyen, her er rigtig gode forbindelser med både bus og S-tog og inden for de næste år vil der også komme flere Metrostationer på Østerbro.

Top