Ejendomsmægler Valby

 

Hos 123hjem har vi mange års erfaring som ejendomsmæglere i Valby. Ligeledes kender vi Valby særdeles godt og er qua vores gode lokale kendskab til bydelen det oplagte valg af ejendomsmægler, når du skal sælge din bolig i Valby.

Vores viden om området skyldes til dels vores mangeårige arbejde som ejendomsmæglere i Valby og det faktum, at vores første kontor lå i bydelen. Desuden har vi gennemført mange boligsalg i Valby. Vi har altså fingeren på pulsen, når det det kommer til viden om såvel legepladser og institutioner som de gode cafeer, de grønne områder samt den generelle udvikling i lokalområdet.

Derfor er vi selvfølgelig også den helt rette ejendomsmægler til at sælge din bolig i Valby.

Hvorfor Valby?

I løbet af vores mange års erfaring som ejendomsmæglere i Valby, har vi tilegnet os en stor viden om og kærlighed til kvarteret, og vi er varme fortalere for Valbys mange muligheder og seværdigheder.

Det er med god grund, at Valby er et af Københavns attraktive områder. For her finder du en god blanding af nyere og ældre lejligheder, attraktive villaområder samt et meget aktivt byliv med nogle af byens mest anmelderroste caféer. I Valby finder du desuden masser af shopping-muligheder – både på Valby Langgade samt i det nye shoppingcenter Spinderiet. Ikke mindst er Valby begunstiget af yderst gode trafikale forbindelser og heraf følgende hurtige adgang til City samt nem adgang til motorvejsnettet.

I Valby finder du samtidigt masser af rekreative områder – lige fra Valbyparken med den kommende Valby Strandpark til Valby Vandkulturhus. Lige på grænsen til Valby finder du desuden det naturskønne område Søndermarken og Københavns Zoo, som er en af Europas ældste zoologiske haver. På grænsen til Vesterbro finder du området omkring Carlsberg, som danner ramme om såvel historie som moderne byggerier og uddannelsesinstitutioner. Et stenkast fra Valby kan du desuden gå på opdagelse i det hippe Vesterbros pulserende liv.

Den veludbyggede offentlige trafik og den nære tilknytning til den centrale del af København gør, at Valby er nemt at komme både til og fra, hvilket til stadighed gør området meget attraktivt.

Hos 123hjem kender vi kvarteret, og det kommer dig til gode, når du vælger os som din foretrukne ejendomsmægler i Valby.

Serviceminded ejendomsmægler i Valby

Vi hører gerne fra dig, hvis du har brug for en erfaren, billig og serviceminded ejendomsmægler i Valby.

Et boligsalg hos 123hjem er lig med sikker handel, professionel markedsføring og grundig sagsbehandling igennem hele salgsforløbet. Vi går hverken på kompromis med service eller produkt, og med vores erfaring som ejendomsmæglere i Valby in mente, er du garanteret en velbevandret samarbejdspartner, som kender til kvarteret, i forbindelse med dit boligsalg.


GRATISVURDERING
Top