Ejendomsmægler Vanløse

Vi kender Vanløse rigtig godt og er qua vores gode lokalkendskab til Vanløse det oplagte valg af ejendomsmægler når du skal sælge din bolig i Vanløse.

Vores gode kendskab til området skyldes vores flerårige arbejde i lokalområdet. Vi har samtidigt gennemført rigtig mange salg i Vanløse, både villaer, ejerlejlighed og andelsboliger. Når det kommer til lokalviden om legepladser, institutoner, de gode cafeer, de grønne områder samt den generelle positive udvikling i Vanløse har vi fingeren på pulsen.

Disse ting, sammen med vort lave salær, gør selvfølgelig, at vi er de helt rette til at sælge din bolig Vanløse.

Hvorfor Vanløse?

Vanløse er et af Københavns mere attraktive områder og har en god blanding af nyere og ældre lejligheder, attraktive villaområder samt et meget aktivt byliv med biograf, Jernbane Alle og det kommende område omkring Galleri A, I Vanløse finder du således masser af shoppingmuligheder.

Desuden er Vanløse begunstiget af meget gode trafikale forhold med både bus og tog og heraf følgende hurtig adgang til City, samt god adgang til hovedstadens motorvejsnettet.

Den veludbyggede offentlige trafik og den nære tilknytning til København gør at Vanløse er nemt at komme både til og fra (10 minutter til Kgs. Nytorv), hvilket til stadighed gør området meget attraktivt.

Top