Ejendomsmægler Vesterbro

 

Hos 123hjem påtager vi os gerne rollen som din foretrukne ejendomsmægler på Vesterbro. Vi kender kvarteret særdeles godt og er qua vores gode kendskab det oplagte ejendomsmæglervalg, når du skal sælge din bolig på Vesterbro.

Vores viden om kvarteret skyldes både vores mangeårige arbejde i lokalområdet samt nuværende bopæl i området. Vi har fingeren på pulsen – uanset om det handler om legepladser, institutioner, de gode cafeer, den generelle udvikling eller andre fortræffeligheder, som potentielle købere bør vide om Vesterbro.

Dermed er vi den helt rette ejendomsmægler til at sælge din bolig på Vesterbro.

Hvorfor Vesterbro?

Med vores daglige gang i kvarteret og med vores erfaring som ejendomsmæglere på Vesterbro har vi på egen krop oplevet, hvordan kvarterets rivende udvikling har gjort det til et af Københavns mest hippe områder. Vesterbro er en levende og alsidig smeltedigel af kulturelle personer, rigt cafeliv og ressourcestærke børnefamilier, som naturligvis alle lever i en skøn sameksistens med det oprindelige Vesterbro, som giver liv og afveksling til området.

Såvel som privatpersoner som ejendomsmæglere har vi set København V udvikle sig til at blive et af de mest attraktive brokvarterer i København, og Vesterbro er gennem de senere år blevet mere og mere populært blandt såvel børnefamilier som studerende og kunstnere.

Boligmassen på Vesterbro er ligeledes blevet kraftigt moderniseret og byder i dag på et bredt udvalg af boliger – lige fra mindre studieboliger til store familielejligheder. Den nære beliggenhed til Københavns Hovedbanegård samt den igangværende udbygning af Metrolinjen gør samtidigt, at Vesterbro er nemt at komme til og fra, uanset hvor du skal hen, eller hvor du kommer fra.

Vi kender kvarteret, og det kommer dig til gode, når du vælger os som dine foretrukne ejendomsmægler til boligsalg på Vesterbro.

Har du brug for en ejendomsmægler på Vesterbro?

Hos 123hjem har vi tilsammen over 25 års erfaring med ejendomsvurdering og boligsalg i alle dele af København. Ligeledes er vi de oplagte ejendomsmæglere, når du skal sælge bolig på Vesterbro. Vi sørger for en omfattende markedsføring, fremvisning og åbent hus, en serviceminded behandling og grundig sagsbehandling fra du sætter din bolig til salg, til købsaftalen er underskrevet.

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål til, hvordan vi arbejder som ejendomsmæglere på Vesterbro, eller hvis du ønsker en gratis salgsvurdering af din bolig. Når du benytter 123hjem som ejendomsmægler til salg af din bolig i København V, er du garanteret en sikker bolighandel, et lavt salær og et velafprøvet koncept.


GRATISVURDERING
Top