Hvem er 123Hjem

Kim Hinz-Berg

+45 2888 8621

Rasmus Jensen

+45 7070 7700

Mere end 25 års erfaring tilsammen

Kim Hinz-Berg

Jeg er uddannet ejendomsmægler og har siden 2002 arbejdet som ejendomsmægler. Jeg har siden 2004 være selvstændig og ejet flere butikker i Storkøbenhavn og har derfor opbygget en stor erfaring med salg af alle ejendomstyper, især lejligheder og villaer.

Siden 2010 har jeg drevet 123hjem og har hjulpet mange kunder til et salg i hele Storkøbenhavn.

Ud over at have arbejdet i Storkøbenhavn i en årrække har jeg også selv boet forskellige steder i København bl.a. på Østerbro, Nørrebro og på Sluseholmen. Jeg har en stor kærlighed til København, færdes der hjemmevandt og har efterhånden opbygget et stort kendskab til Københavns fortræffeligheder som jeg rigtig gerne giver videre til køberne.

Rasmus Jensen

Jeg er oprindeligt uddannet bankfuldmægtig, har en HD i Finansiering og har i mange år været beskræftiget “på den anden side af bordet” og har hjulpet kunder i den finansielle del af ejendomshandler.

I forbindelse med mit arbejde har jeg gennem de seneste 10 år haft en naturlig føling med det danske boligmarked og har foretaget mere end 2.500 ejendomsvurderinger. Jeg har derfor et stort kendskab til boligmarkedet og i særdeleshed det Københavnske ejendomsmarked.

Jeg bor i dag privat på Vesterbro og har siden jeg i mine ungdomsår flyttede til københavn haft fornøjelsen af at opleve de fleste steder i byen på egen hånd og har derigennem samholdt med mit arbejde opbygget et betydeligt lokalkendskab til København.

 

Bestil gratis salgsvurderingBestil gratis salgsvurdering

GRATISVURDERING
Top