Salg af andelsbolig

Står du foran et salg af din andelsbolig, er der mange forhold, der skal tages stilling til og mange ting, der skal tages højde for. Som professionelle ejendomsmæglere kan vi være dig behjælpelig med alle facetter i en handel.

Lad os klare det praktiske

Vi har mange års erfaring med salg af andelsboliger i Storkøbenhavn og er eksperter i salg af andelsboliger. I mange andelsboligforeninger sætter prisen idag sig selv, idet der handles til maksimalprisen. Der er dog stadig ting at holde styr på, mange dokumenter der skal fremskaffes og mange regler der skal overholdes. Ting som for mange kan virke uoverskueligt og tidskrævende. Som sælger af en andelsbolig, har du samtidigt et stort ansvar for, at alt er oplyst og korrekt, så du ikke får erstatningskrav fra køber efter handlen. Ved at lade os stå for salget af din andelsbolig, overlader du både alt det praktiske med papirarbejde og fremvisninger til os. Men mere vigtigt er, at du også overdrager ansvaret til os, så du efter handlen er gennemført, kan komme videre uden bekymringer.

Vi arbejder tilmed med nogle af markedets bedste salærpriser, hvilket afspejler sig direkte på bundlinjen for dit salg. Vi gør, hvad vi kan for at holde dine omkostninger nede og sikre dig det størt mulige overskud ved din handel.

Sådan sælger du bedst din andelsbolig

Alfa og omega for salget af en andelsbolig er, at boligen får mest mulig eksponering. Vi sørger for, at en professionel fotograf tager fotos af din lejlighed, så den præsenteres bedst muligt når den markedsføres.

Vi benytter os af alle relevante sites i vores markedsføring af din bolig, som vil blive vist på bl.a. boligsiden.dk, boliga.dk, samt eksempelvis home.dk, edc.dk, danbolig.dk mv.
Kort sagt vil din bolig være synlig alle de steder en boligkøber vil finde relevant i sin søgning efter en ny bolig.

En vurdering koster ingenting

Kontakt os gerne for en gratis og uforpligtende vurdering af din andelsbolig, så du kender dine muligheder.


GRATISVURDERING
Top