Salg af ejerlejlighed

Står du foran et salg af din ejerlejlighed, er der mange forhold, der skal tages stilling til og mange ting, der skal tages højde for. Som professionelle ejendomsmæglere kan vi være dig behjælpelig med alle facetter i en ejendomshandel.

Den rigtige pris

Vi har mange års erfaring med salg af ejerlejligheder og ved, at den absolut mest vigtige opgave er, at sætte en korrekt pris, for at give dig det optimale salg af din bolig. Kunsten er ikke blot at sætte den højeste pris, men at sætte den højeste pris, der er en køber til. Vi har stor erfaring med ejendomsmarkedet i hele Størkøbenhavn og sætter en ære i, at give dig en realistisk vurdering af prisen på din ejerlejlighed.

Vi arbejder tilmed med nogle af markedets bedste salærpriser hvilket afspejler sig direkte på bundlinjen for dit salg. Vi gør, hvad vi kan for at holde dine omkostninger nede og sikre dig det størt mulige overskud ved din handel.

Sådan sælger du bedst din ejerlejlighed

Når prisen er sat, er alfa og omega for salget af din ejerlejlighed, at lejligheden får mest mulig eksponering. Vi sørger for, at en professionel fotograf tager fotos af din lejlighed, så den præsenteres bedst muligt når den markedsføres.

Vi benytter os af alle relevante sites i vores markedsføring af din bolig, som vil blive vist på bl.a. boligsiden.dk, boliga.dk, samt eksempelvis home.dk, edc.dk, danbolig.dk mv.
Kort sagt vil din bolig være synlig alle de steder en boligkøber vil finde relevant i sin søgning efter en ny bolig.

En vurdering koster ingenting

Kontakt os gerne for en gratis og uforpligtende vurdering af din ejerlejlighed, vi lover en realistisk og professionel vurdering, så du kender dine muligheder.

Top