Markedsføring

Bred internetmarkedsføring

Markedsføring af boliger har ændret sig meget over de seneste år og søgningen foregår nu udelukkende på nettet. Hos 123hjem.dk sørger vi for maksimal synlighed for din bolig. Vi annoncerer på alle relevante søgeportaler, så vi sikrer, at når en køber går på boligjagt, vil vedkommende se din bolig. Boligsiden.dk og bolia.dk er Danmarks største og mest anvendte søgesider og udgangspunktet for de fleste bolighandler i Danmark.

Herudover bliver din bolig også synlig på ejendomsmæglerkædernes hjemmesider som fx home.dk, edc.dk, nybolig.dk mv.

Flot og informativ boligpræsentation

Hos 123hjem sørger vi for at din bolig præsenteres så flot som muligt på internettet. Vi sender en professionel fotograf ud og tager billeder af din bolig og på vores hjemmeside præsenteres boligen med store billeder, plantegning og alle relevante informationer, dokumenter mv. lige ved hånden. På den måde kan en køber lynhurtigt få et overblik over sagen og få bestilt en fremvisning af din bolig.

En vurdering koster ingenting

Hos 123hjem er en salgsvurdering altid helt gratis og uforpligtende, vi kommer gerne og giver en realistisk vurdering af din bolig og præsenterer vores ideer for salg af din ejendom.


GRATISVURDERING
Top