Vores salgsforløb

Uanset om du skal sælge en ejerlejlighed, andelsbolig, villa, grund eller fritidshus så er salgsforløbet det samme.

1. Sæt til salg

Når du ønsker at sælge din bolig, kontakter du os og vi aftaler tid for en gratis og uforpligtende vurdering af din bolig. I forbindelse med vurderingen gennemgår vi ejendommen og alle relevante forhold omkring denne, samt gennemgår formidlingsaftalen for salget af din bolig. Vi lægger stor vægt på at være godt forberedt og kan derfor som oftest allerede på vurderingsmødet indgå dialog omkring udbuds- og handelspris for din bolig. Det betyder, at du hurtigt kan få sat gang i dit boligsalg.

2. Boligen til salg

Når vi har indgået aftale om salg af din bolig, sætter vi gang i salgsarbejdet. Vi sender en professionel fotograf ud og tager nogle gode billeder af din bolig og vi indhenter alle relevante dokumenter på ejendommen. Herefter kommer boligen på nettet og bliver præsenteret for de potentielle købere via alle relevante boligportaler, herunder boligiden.dk og boliga.dk. Herudover bliver din bolig også synlig på ejendomsmæglerkædernes hjemmesider som home.dk, edc.dk, danbolig.dk mv.

Vi præsenterer også boligen for de ventende køberne i vores køberkartotek.

3. Boligen solgt

Når salgsarbejdet har båret frugt og vi har fundet en køber til din bolig, sørger vi  for alt papirarbejdet frem til afslutning af sagen. Det vil sige, at vi udarbejder købsaftale, står for kommunikationen med køber og dennes rådgivere og sørger for at al papirarbejdet i sagen udføres rettidigt og til alles tilfredshed.

Når du har sat din underskrift på købsaftalen skal du blot tænke på at bestille flyttevognen.

GRATISVURDERING
Top