Vælg en ejendomsmægler med lokalkendskab

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Når det kommer til at købe og sælge boliger, er der tre ting, der tæller: Beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed. Selvfølgelig er der andre faktorer, der spiller ind, men ordsproget er med sin overdrivelse med til at fastslå, hvor stor en betydning det egentlig har, hvor boligen ligger. Når man skal sælge bolig, er det derfor vigtigt, at vælge en ejendomsmægler, der har et godt kendskab til det område han repræsenterer, fx hvilke fordele og ulemper, der knytter sig til adressen.

Billig ejendomsmægler med speciale i Københavnsområdet

Står du og skal købe eller sælge en ejendom i Københavnsområdet, og ønsker du en ejendomsmægler med speciale i netop dette område? Hos 123hjem har vi siden 2010 tilbudt vores ekspertise sombillig ejendomsmægler med særlig viden om boligsituationen i hovedstadsområdet.

Tilsammen har vores team mere end 25 års erfaring, og da vi alle har boet forskellige steder i byen, har vi opbygget et betydeligt lokalkendskab til København, der kan komme både købere og sælgere til gode. Vi har bl.a. erfaring med boligsalg på Amager, Islands Brygge, Christianshavn, Frederiksberg, Østerbro og Vesterbro, og vi er derfor helt klar over, hvad der skal lægges vægt på, når det kommer til bolighandel i disse områder.

Overvejer du at sælge din bolig?

Bor du i København eller hovedstadsområdet, og ønsker du at sælge din bolig hos en kompetent, og billig ejendomsmægler? Så står vi hos 123hjem klar til at tilbyde vores ekspertise og dele ud af vores store lokalkendskab. Som en særlig service tilbyder vi gratis salgsvurdering af din bolig, hvorefter du kan tage stilling til, om du ønsker at påbegynde et samarbejde med os. Vi har erfaring med salg af både ejerlejligheder, andelsboliger og villaer, men lige meget hvilken form for bolig du skal sælge, tilbyder vi altid det samme behagelige salgsforløb, der strækker sig over tre overskuelige trin.

Kontakt 123hjem i dag   

Hvad end du har behov for en billig ejendomsmægler, en køberrådgivningspakke eller blot ønsker en gratis salgsvurdering, kan du tage kontakt til 123hjem på 70 70 77 00 eller via mail salg@123hjem.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med lokalkendt køberrådgivning eller med at sælge din bolig i København eller omegn.

Posted in Blog, Ejendomsmægler
Top